Postanite Lifeline prodajni partner

Tražimo ambiciozne trgovce kako bismo proširili prodaju Lifeline asortimana u zemljama van Bosne i Hercegovine. Ako ste zainteresovani da proširite prodajni asortiman u segmentu kvalitetnih dodataka ishrani i kozmetike sa posebnom namjenom, radujemo se vašem javljanju! 

Mogućnosti za proizvodnju

Frame 21

Proizvodni prostor izgrađen je prema najvišim zahtjevima GMP sa svojim funkcionalnim rasporedom prostorija, instalacijama, savremenom opremom priznatih evropskih proizvođača i obezbjeđenim ambijentalnim uslovima.

Pruža mogućnost za proizvodnju tečnih polučvrstih formi – krema, masti i gelova, kao i proizvodnju i pakovanje čvrstih formi.

Proizvodni pogon

Čiste sobe

Proizvodni pogon čiste sobe zadovoljava prije svega dva osnovna zahtjeva dobre proizvođačke prakse: prečišćena voda koja zadovoljava zahjteve farmakopeje i vazduh u klasi čistoće 100 000 jedinica

Uredjaj rezervne osmoze

Odjeljenje za pripremu vode je opremljeno uređajem rezervne osmoze, uz dodatak bloka za demineralizaciju (MIX bad), mikrobioloških filtera i UV sterilizator. Za distribuciju vode se koristi recirkulacioni sistem, gdje voda stalno recirkuliše kroz UV lampu čime se obezbjeđuje mikrobiološki ispravna voda.

Postrojenja za dobijanje čistog vazduh

Klasa čistoće 100 000 i farmaceutska čistoća vazduha podrazumjevaju trostruku filtraciju vazduha sa odgovarajućim brojem izmjena.
Čistoća je obezbjeđena kaskadnim protokom vazduha iz prostora više klase u prostor niže klase, a od najveće važnosti je da prljav vazduh ne kontaminira čistiji vazduh.
Dodatno osiguranje je interlock sistem

Kontrola kvaliteta

Blagoleks je posvećen pružanju visokokvalitetnih proizvoda svojim kupcima. Naše odjeljenje za kontrolu kvaliteta obezbjeđuje da ta očekivanja budu ispunjena, od sirovina do gotovog proizvoda.

Savremena i dobro opremljena laboratorija, sa stručnim kadrom, omogućava praćenje i mjerenje kvaliteta u svim fazama proizvodnje.

Kao dio kontrole kvaliteta, ispitivanje i sertifikacija se vrši i nezavisnom provjerom treće strane u skladu sa evropskom Farmakopejom i regionalnim zakonima.

Uslužna proizvodnja

Blagoleks može da ponudi sljedeće usluge u domenu uslužne proizvodnje:

  • proizvodnja tečnih proizvoda i njihovo pakovanje u boce različitih formata – sirupa, rastvora (oralnih i za spoljašnju upotrebu),
  • proizvodnja krema, gelova i masti i pakovanje u tube i kutije različitih volumena,
  • pakovanje supozitorija,
  • sekundarno pakovanje.


Naš cilj je da nas tržište prepozna kao pouzdanog partnera koji nudi kvalitetnu uslugu proizvodnje uz optimalne troškove.

Aktivnosti u proizvodnji

Aktivnosti izvan proizvodnje

Radionice

Uplovite u svijet naših radionica, gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravno iskustvo.

Mjerenje VMS organizma

Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu...

Edukacije

Uzbudljiv dan posvećen edukaciji donosi nezaboravno iskustvo u prostorije Blagoleksa.

Rezultat našeg rada

Pogledajte u Lifeline online prodavnici

X
Add to cart