Uslovi korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja ove web-stranice i online servisa  Lifeline online prodavnica. Pristupanjem web-stranici i ostalim online servisima i korištenjem materijala sa web-stranice i ostalih online servisa, obavezujete se prihvatiti navedena pravila korištenja. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije sa web-stranice.

Politika privatnosti: Prilikom prijave na e-mail listu, naručivanja artikala iz našeg asortimana i korištenja drugih interaktivnih dijelova web-stranice, web-aplikacija na kojoj je napravljena web-stranica prikuplja podatke o korisnicima stranice. Svi podaci prikupljeni ovim putem (e-mail adrese, brojevi telefona, adrese stanovanja i sl.) isključivo će biti korišteni za kontaktiranje sa korisnicima putem e-mail liste i kontakt telefona, i ni pod kojim uslovima neće biti dati na korištenje trećoj strani. Odgovornost za tačnost informacija o ličnim podacima snose korisnici stranice.

Blagoleks d.o.o.  zadržava pravo izmjena i dopuna sadržaja na web-stranici bez prethodne najave. Web-stranica se redovno ažurira od strane našeg tima koji je zadužen za odnose sa javnošću. Blagoleks d.o.o. zadržava autorsko pravo na web-stranicu www.lifeline.ba i kompletan sadržaj te stranice, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obaveznog navođenja Blagoleks d.o.o. kao izvora informacija i navođenja linka na  www.lifeline.ba. Sadržaj informacija preuzetih s web-stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal sa ove web-stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe. Blagoleks d.o.o. zadržava sva prava vezana za informacije, slike i opise proizvoda. Svako neovlašteno korištenje, javno prikazivanje i preuzimanje je zabranjeno.

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u konvertibilnim markama. PDV je uračunat u cijenu. Blagoleks d.o.o. maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Narudžbe ćemo poslati u roku od 5 (pet) radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), zavisno od trenutne raspoloživosti artikla. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopšte, o tome ćemo Vas obavijestiti. U tom slučaju, vi možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili sačekati da naručeni proizvod postane dostupan.

Pošiljku ćemo isporučiti putem kurirske službe. Ukoliko želite da paket dostavimo drugim putem, molimo Vas da nas o tome obavijestite odmah nakon narudžbe. Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije. U obaviještenju će biti priložen i kontakt broj službe za korisnike EuroExpressa ili Brze pošte, na kojem možete naknadno promijeniti ili dogovoriti termin dostave koji Vam odgovara. Dostava će biti obavljena u roku 1 do 5 radnih dana nakon što pošaljemo paket (subote, nedjelje i praznici isključeni). Blagoleks d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije isporuke svaki artikal provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

– Za iznos narudžbe do 30KM trošak dostave snosi naručilac i on iznosi 7 KM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

– Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 30KM dostava je besplatna za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

X
Add to cart