Kartica povjerenja

Lifeline kartica povjerenja 2
Nakon kupovine 4 Lifeline dijetetska proizvoda 5 proizvod dobijate GRATIS! Prilikom kupovine Lifeline dijetetskih proizvoda u apoteci, dobićete Karticu povjerenja 4+1 Da biste ostvarili pravo na GRATIS proizvod, potrebno je da kupite 4 dijetetska proizvoda, u apoteci, u kojoj ste kupili prvi proizvod. Svaku kupovinu apotekar će potvrditi pečatom i potpisom. Obavezno čuvajte račune kao dokaz kupovine! Nakon kupovine 4-og proizvoda, popunjenu karticu s priloženim računima predajte u apoteku/ljekarnu koja je izdala karticu i preuzmite 5 GRATIS proizvod.
Napomena: Preuzimanje kartice moguće je samo u apotekama. Kartica vrijedi pet mjeseci od datuma prve kupovine. Kartica je validna samo ako su sva polja ispravno popunjena. Ako na tržištu postoji zajedničko pakovanje dva ili više proizvoda, takva kupovina se podrazumijeva kao kupovina jednog proizvoda. Kupac potvrđuje da se njegovi podaci mogu koristiti u marketinške svrhe.
ZATRAŽITE SVOJU LIFELINE KARTICU POVJERENJA U APOTEKAMA!

Anketa

Vaše mišljenje nam je važno, pa nam pomozite unaprijediti naše usluge odgovaranjem na nekoliko brzih pitanja.
Hvala vam što ste dio naše zajednice brige o zdravlju!

Besplatno mjerenje vitaminsko mineralnog statusa

Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela – otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu da ukažu na neka oboljenja mnogo prije nego što se manifestuju na fizičkom nivou.

Ljudsko tijelo se sastoji od velikog broja ćelija koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerišu kroz sopstvenu diobu. Tokom procesa ćelijske diobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvaraju bazičnu osnovu naših ćelija, a superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetnih talasa. Ti talasi koje naše tijelo emituje su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju da pročitamo ove elektromagnetne talasne signale, možemo “pročitati” i stanje našeg organizma.

Kvantna (quantum) medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih izvan jezgarskih ćelijskih elektrona, koje uzrokuju promjene na nivou atoma, zatim u biomolekulima, promjenama u samoj ćeliji i konačno na organu koji ona čini. Jednostavno, ukoliko se promijeni frekvencija elektrona, promijeniće se elektromagnetni talas koji stiže od posmatranog atoma. Energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu u kompjuter koji ih potom procesira upoređujući dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrijednosti. Veličina dobijenih vrijednosti ukazuje na prirodu i vrstu promjena ćelijskih vrijednosti, a eventualni poremećaji se objašnjavaju kao klinička slika.

Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se za samo 1 min kompletna analiza stanja organizma.

Raspored promocija

Raspored promocija

Apoteka

Trenutno nema zakazanih promocija

Apoteka

Trenutno nema zakaznih promocija

Apoteka

Trenunto nema zakazanih promocija

Raspored promocija


  Savjetovalište

  Pitajte našeg farmaceuta.

  Savjetovalište

  Pitanja koja su nam klijenti postavljali

  Edukacije i online radionice

  Lifeline radionice

  Otkrijte živopisne trenutke s naših lifeline radionica kroz fascinantne fotografije.

  Online edukacije

  Potrebno je da na vrijeme kupite ovu uslugu i 7 dana prije edukacije/online radionice dobićete link putem kojeg možete prisustvovati.

  Live edukacije

  Istražite dinamične trenutke s naših live edukacija kroz naše fotografije.

  Postanite Lifeline prodajni partner

  Tražimo ambiciozne trgovce kako bismo proširili prodaju Lifeline asortimana u zemljama van Bosne i Hercegovine. Ako ste zainteresovani da proširite prodajni asortiman u segmentu kvalitetnih dodataka ishrani i kozmetike sa posebnom namjenom, radujemo se vašem javljanju!

  X
  Add to cart