Osjetljiva koža i deterdženti

“Imam jako osjetljivu kožu. Pažljivo biram kozmetiku za njegu koja mi je neophodna jer mi je koža toliko suva da se stalno peruta. Međutim, ništa ne daje dugotrajan efekat. Naročito veliki problem imam sa rukama koje su stalno crvene i iziritirane jer ih i najblaži deterdžent nagriza. Kakvu njegu mi preporučujete?”
Pogledajte odgovor

Kod osjetljive kože smanjen je prag nadraženosti i povećana sklonost iritacijama: crvenilu, perutanju, osjećajem zategnutosti i svraba. Ovakva koža reaguje na spoljne uticaje, psihički stres ili proizvode za njegu, a razni deterdženti i hemikalije znaju izazvati ozbiljne probleme.

Suva i osjetljiva koža zahtjeva posebnu i stalnu njegu hranljivim kremama koje će obnoviti ravnotežu hidrolipidnog sloja i kožu održati vlažnom i elastičnom. Preporučujem Vam Linoderm kolekciju. Bazirana na ulju žutog noćurka, izuzetno blage formulacije, pruža koži izvrsnu hidrataciju, smiruje svrbež i uspostavlja dobro organizovanu slojevitu strukturu lipida u koži.

Posebno dobar efekat daje Linoderm Melem protiv ekcema koji zaustavlja upalne procese i gubitak vode i otklanja prištiće, ljuspe i pukotine na koži, tako da će i vaše ruke, stalno izložene agresivnim sredstvima, dobiti adekvatnu zaštitu. Linoderm nema neželjena dejstva i može se koristiti preventivno i neograničeno dugo.

X
Add to cart