Za zdravu kožu

“Imam izuzetno suvu kožu. Crvena je, peruta se, a na nekim mjestima je tamno-ljubičaste boje, otečena i bolna. Masne kreme i mlijeka za njegu ne daju nikakve rezultate. Koža je i dalje ispucala i neprijatno svrbi. Na koji način da njegujem kožu i povratim njen zdrav izgled?”
Pogledajte odgovor

Pored suve kože, kod Vas je prisutan i dermatitis. Za liječenje dermatitisa uglavnom se koriste kortikosteroidni lijekovi koji treba da ublaže simptome bolesti, spriječe nastanak suve kože, ublaže svrbež i iskontrolišu osip. Kortikosteroidi su lijekovi s brojnim nuspojavama (propadanje kože, gubitak pigmenta, strije, širenje i pucanje kapilara itd.) te ih je potrebno oprezno upotrebljavati (u konsultaciji s ljekarom). 

Vašoj koži značajno može pomoći Melem protiv ekcema iz kolekcije Linoderm. Baziran na ulju žutog noćurka, Melem uspostavlja dobro organizovanu slojevitu strukturu lipida u koži, što je osnova za zdravu hidrataciju kože. Linoderm Melem protiv ekcema zaustavlja upalne procese i gubitak vode i otklanja crvenilo, ljuspe i pukotine na koži. Nema neželjena dejstva,  i može se koristiti uz terapiju kortikosteroidima. Možete ga naći u svim apotekama.

X
Add to cart