Poboljšajte pokretljivost i oslobodite se bola

“Imam 58 godina i teško se krećem. Noge su mi stalno hladne, a stopala su mi slabo pokretljiva i okoštala. Pored toga, jaki bolovi u leđima i koljenu dodatno mi onemogućavaju normalno funkcionisanje.”
Pogledajte odgovor

Najčešći razlog nastanka bolova u zglobovima i otežane pokretljivosti je oštećena i istanjena zglobna hrskavica. Najčešće su ovakva stanja posljedica dugogodišnjeg trošenja hrskavice usljed napornog fizičkog rada, teških povreda, intenzivne sportske aktivnosti, gojaznosti. Destruktivne promjene zglobne hrskavice praćene oštećenjem zglobnog mekog tkiva, praćene su bolovima i dovode do disfunkcije zgloba. Da bi dobili dugotrajnije poboljšanje, neophodno je obezbijediti adekvatno prehranjivanje i obnavljanje hrskavice.

Lifeline®NobolActive je preparat na bazi glukozamin sulfata, kondroitina i omege 3. Obezbjeđuje adekvatno prehranjivanje i obnavljanje hrskavice i zaustavlja upalne procese. Preporučuje se kod bolova u zglobovima i otežane pokretljivosti, sportistima i osobama sa teškim oštećenjima zglobova. 

Za trenutno ublažavanje reumatskog bola pomoći će vam Lifeline® Reumal antireumatski gel. Umasirajte Reumal gel na bolno mjesto i gotovo trenutno osjetićete njegovo prijatno dejstvo. Reumal snažno zagrijava, poboljšava cirkulaciju, vraća pokretljivost, smiruje i uklanja bol.

X
Add to cart