Riješite se hemoroida

“Bol, svrab i žarenje u predjelu rektuma stvaraju mi velike probleme. Prilikom defekacije dolazi do pucanja i krvarenja. Često mi i sjedenje stvara nesnosan bol. Neugodno mi je da se obratim ljekaru, pa vas molim da mi kažete šta bi mi pomoglo?”
Pogledajte odgovor

Hemoroidi su veći ili manji čvorići proširenih vena, na granici kože i sluznice, pri analnom otvoru. Izazvani su uglavnom hroničnom opstipacijom, jakim napinjanjem pri defekaciji ili usljed urođene slabosti zidova krvnih sudova. Njihovom razvoju pogoduje dugotrajno sjedenje, pretjerana tjelesna težina i nepravilna ishrana.

Liječenje hemoroida zasniva se na uklanjanju svrbeža, pečenja i boli, što se može postići adekvatnom fitoterapijom, ukoliko hemoroidi nisu u jako odmaklom stadijumu.

Herbarektal biljni krem protiv hemoroida i analnih fisura se u praksi pokazao kao veoma efikasan u otklanjanju simptoma hemoroidalne bolesti. Zahvaljujući odabranim biljnim komponentama, Herbarektal jača krvne sudove i sprečava njihovo širenje i pucanje.

Ublažava pečenje i svrbež, smanjuje upalu i otekline hemoroidnih čvorića, pospješuje zacjeljivanje oštećene sluznice rektuma i smanjuje bol. Već nakon prvog nanošenja Herbarektal značajno ublažava bol, a redovnom upotrebom potpuno otklanja simptome hemoroida! Ipak, napominjem da nema razloga za neugodnost za posjetu ljekaru, što je preporučljivo posebno ako je prisutno krvarenje iz anusa.

Herbarektal®  nema neželjena dejstva i pogodan je za trudnice i dojilje!

X
Add to cart