Za zdravlje prostate

“Imam 53 godine. Već duže vrijeme osjećam tegobe prilikom mokrenja, mlaz urina je isprekidan, a mokrenje nepotpuno. Potrebu za mokrenjem, najčešće lažnu, imam posebno u toku noći, a povremeno osjećam i podmuklu bol u preponskom dijelu. Na ljekarskom pregledu je ustanovljeno dobroćudno uvećanje prostate. Kako se mogu osloboditi navedenih neugodnosti i da li se prostata može normalizovati?”
Pogledajte odgovor

Problemi sa prostatom, praćeni čestim i nepotpunim uriniranjem prisutni su često kod muškaraca vaših godina. Problem nastaje kao posljedica uvećanja tkiva prostate koje pritiska mokraćovod i samim tim uriniranje postaje znatno otežano. Zbog zadržavanja urina, česta je pojava infekcija.

Smanjenju prostate i otklanjanju pratećih neugodnosti značajno mogu pomoći biljni preparati na bazi sjemena bundeve i sabal palme. U apotekama se može naći biljni preparat Lifeline®Prostat koji se dozira jedanput dnevno. Sadrži biljne fitosterole  koji blagotvorno djeluju na tkivo prostate, ekstrakt lista uve, koji je odličan uroantiseptik, kao i vitamine B6 i cink koji doprinose bržem poboljšanju stanja. Meka želatinozna kapsula Lifeline® Prostata vrlo lako otpušta aktivne principe i brzo ostvaruje djelovanje. Nema neželjene efekte, i može se piti neograničeno dugo, čak i preventivno, a pozitivno utiče i na potenciju.

X
Add to cart