Riblje ulje otklanja bol i povećava pokretljivost zglobova

“Dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi, otečeni zglobovi, otežana pokretljivost i jutarnja ukočenost su mi svakodnevnica. Čula sam da riblje ulje može da dovede da poboljšanja stanja nakon duže upotrebe. Pozdrav iz Sarajeva.”
Pogledajte odgovor

Naučno je dokazano da povećanim unosom nezasićenih masnih kiselina, koje su osnovni sastojak ribljeg ulja, utičemo na smanjenje upalnih procesa u organizmu. Reumatoidni artritis je oboljenje kod kojeg postoje jake upalne promjene u predjelu zglobova a vrlo često su prisutna i teška oštećenja zglobne hrskavice. Sve ovo rezultira jakim bolovima, ukočenošću zglobova, otežanom pokretljivošću, a zglobovi vremenom počinju da mijenjaju  oblik i da se krive.

Nezasićene masne kiseline iz ribljeg ulja na potpuno prirodan način zaustavljaju nastajanje molekula pokretača bola i upalnih procesa. Kontinuirana upotreba ribljeg ulja u periodu od dva mjeseca, najprije će dovesti do smanjenja bola i jutarnje ukočenosti a zatim i do postepenog poboljšanja u pokretljivosti.  

Lifeline® NobolActive je potpuno novi preparat na tržištu. Sadrži riblje ulje obogaćeno nezasićenim masnim kiselinama, glukozamin i kondroitin sulfat. Predstavlja izvrsnu hranjivu potporu zglobovima, obnavlja oštećenu hraskavicu i zahvaljujući ribljem ulju smanjuje upalne promjene u predjelu zglobova. Pije se samo jedna tableta dnevno i može se koristiti sa svim ostalim lijekovima paralelno.

X
Add to cart